5

Passion for

franske biler

1

Passion for

franske biler

3

Passion for

franske biler

4-hjulsudmåling justering af sporing/undervogn

4-hjulsudmåling og undervognsgeometri

Lyder det teknisk? Det kan det også være, men i bund og grund betyder det, at vi kan løse alle fejl og problemer på din Citroën, Peugeot eller Renaults undervogn. Der skal desværre ikke meget til, førend din bil kommer ud af justering, og hvis der ikke gøres noget ved det i tide, kan det ende med at blive dyrt. Dækkene slides skævt, og du bruger unødigt meget brændstof.

Sikkerhed frem for alt

Ikke nok med at det kan koste dig på pengepungen; din sikkerhed kan i værste fald også være i fare. Et problem på styretøjet kan gå ud over bilens køreegenskaber, hvorfor du kan opleve forsinket reaktion fra du drejer på rattet, eller at bilen ikke opfører sig, som den skal.

Sporing af din bil

Vi er et team af dygtige mekanikere, der er efteruddannede i undervognsgeometri. Derudover bruger vi det nyeste udstyr inden for 4-hjulsudmåling, når din bil skal spores, så du er garanteret et kvalitetssikret resultat og dermed sikkert kan bevæge dig fra A til B i din Citroën, Peugeot eller Renault.

Book Tid Her

Vi servicerer både i København, på Frederiksberg og i Valby, men vi begrænser dog ikke vores ydelser til disse geografiske områder. Ring gerne for spørgsmål.

Eller kontakt os på telefon 72 18 35 35.

4-hjulsudmåling og sporing i københavn