5

Passion for

franske biler

1

Passion for

franske biler

3

Passion for

franske biler

Autoskader – København, Valby og omegn

Professionel håndtering af autoskader

Autoskader kommer altid ubelejligt. Om det er en simpel bule i bilen, eller om du står med en større reparation forude, er vi eksperter. Med mange års erfaring i Citroën, Peugeot og Renualt ved vi præcis, hvordan vi skal håndtere alle typer af autoskader. Vi har et klart mål for vores reparationer: Når din bil kører fra værkstedet, skal den være i lige så godt stand, som før den fik skaden. Vi er ikke tilfredse, før vi har nået dette mål, og derfor kan du være sikker på at køre herfra i en bil, du kender.

Få en gratis lånebil

Det kan være svært at undvære din bil, når den er på værksted. Derfor stiller vi en gratis lånebil til rådighed i hele reparationsperioden, så du også er godt kørende, mens din egen bil får udbedret skaderne.

Forsikringen kan være en hjælp

Vi samarbejder i dag med alle forsikringsselskaber, således du er sikret hjælp hos os, uanset hvem du har forsikring hos. Det er vigtigt for os at hjælpe dig gennem processen, og vi lægger derfor et stort stykke arbejde i at rådgive dig om, hvilke muligheder du har, og hvad der er bedst for netop dig og din bil.

Få hjælp i dag

Da vi servicerer hele København og Frederiksberg, er vi bekendte med risikoen for buler og skrammer. Vi har derfor meget erfaring med netop dette og kan derfor reparere din bil hurtigt og effektivt. Ring til os i dag på telefon 72 18 35 35 og få hjælp til din autoskade.

Autoskade hjælp københavn

Billede af typisk autoskade