5

Passion for

franske biler

1

Passion for

franske biler

3

Passion for

franske biler

Rudecenter

Et professionelt rudecenter

Hos Franske Biler har vi vores eget rudecenter, hvor vi udskifter bilruder på Citroën, Peugeot og Renualt. Her samarbejder vi med en af de største rudeproducenter på markedet. Vi vælger kun de stærkeste autoruder, der samtidig er af original kvalitet. Forruden på din bil er meget vigtig af flere årsager. Mest essentielt er det, at forruden udgør en stor del af bilens styrke og dermed din sikkerhed.

Installation af autoruder

Det er afgørende for bilen, at man er omhyggelig med udskiftningen af autoruder – og lige så vigtigt at ruden er af høj kvalitet. Vi har erfaret, at der desværre bliver produceret mange ruder af ringe kvalitet, som samtidig monteres under utilstrækkelige forhold på parkeringspladser, i carporte etc. Vi udvælger stærke ruder og monterer dem i vores moderne rudecenter, hvorfor du er garanteret professionel behandling af din bil.

Ruder til din bil

Hvis du står med en skade på din forrude, er hjælpen heldigvis ikke langt væk. Er du fra København eller Frederiksberg, er vores rudecenter et godt valg. Vi kan hurtigt skifte din autorude, så du kan komme videre uden for meget spildtid. Ring til os på telefon 72 18 35 35 for at høre nærmere.

stills_575x380_stenslag