5

Passion for

franske biler

1

Passion for

franske biler

3

Passion for

franske biler

Service af Citroën, Peugeot og Renault

Skræddersyet serviceeftersyn

Vores mekanikere har mange års erfaring med serviceeftersyn. Vi er specialiserede inden for alle Citroën, Peugeot og Renaults modeller, hvorfor vi med sikkerhed også er ekspert på netop din bil. Vi foretager serviceeftersyn i tæt dialog med dig, således at du kan følge din bil gennem hele processen.

Service er nødvendigt

Vigtigheden af at din bil er serviceret kan ikke udtrykkes nok. Vi gennemtjekker din bils sikkerhed og sørger for, at den er køreklar. Der kan opstå mange problemer, når så mange forskellige elementer skal arbejde sammen. Du kan opdage problemerne i tide ved at overholde din bils serviceeftersyn, således at de ikke opstår pludseligt og uventet. Der er vist ingen, der har lyst til at få motorproblemer på motorvejen med flere kilometer til næste afkørsel.

God service behøver ikke koste kassen

Service er vigtigt, og det er yderligere at foretrække at servicen foretages af mekanikere, der kender din bil. Vi stræber efter at tilbyde en kvalitetssikret service til en favorabel pris, og vi har derfor specialiseret os i Citroën, Peugeot & Renault, således at vi kender alle modeller ind og ud.

Ring og bestil et serviceeftersyn

Vi udfører:

  • Citroën service
  • Peugeot service
  • Renault service

Alt sammen efter bilproducentens forskrifter og autoriserede standarder. Bor du i København eller på Frederiksberg, har du ikke langt til vores værksted.

Book Tid Her

Eller kontakt os på telefon 72 18 35 35.

service af Citroen, Peugot og Renault

Dynamisk og moderne værksted

Dynamisk og moderne værksted