5

Passion for

franske biler

1

Passion for

franske biler

3

Passion for

franske biler

Aircondition Service

Aircondition kræver eftersyn

Et airconditionanlæg skal jævnligt serviceres, for at det virker optimalt. Vi har gennem mange års arbejde erfaret, at dette bør gøres en gang om året. Således er du sikker på, at anlægget er fyldt og smurt, så du kan sætte temperaturen, som det passer dig.

Der er forskel på airconditionanlæg

Hos Franske Biler er vi eksperter inden for aircondition. Vores erfarne mekanikere har prøvet det meste og ved derfor præcis, hvordan din aircondition skal serviceres. Vi udskifter kølemiddel og sikrer derved, at systemet ikke løber tør og ødelægger airconditionpumpen. Det er ganske enkelt billigere med en service frem for en reparation.

Dårlig lugt?

Bakterier kan med tiden sætte sig i airconditionanlægget, hvilket kan give lugtgener, når du tænder anlægget. Dette kan heldigvis let overkommes ved et besøg hos os, da vi renser anlægget og sikrer, at bakterierne ikke kommer igen foreløbigt.

Vi klarer også din aircondition

Vores dygtige mekanikere står klar til at hjælpe dig og til at servicere din bil. Vi rådgiver dig gerne og sørger for, at servicen er skræddersyet netop din aircondition. Vi udfører aircondition service i København og på Frederiksberg.

Book Tid Her

Eller kontakt os på telefon 72 18 35 35.

aircondition service