5

Passion for

franske biler

1

Passion for

franske biler

3

Passion for

franske biler

Vinterdæk

Vinterdæk er lig med sikkerhed

Dækket er så at sige det vigtigste “organ” på din bil. Ligegyldig i hvor god teknisk stand din bil er, er det dækkene, der bestemmer hvor godt vejgreb du har, hvor godt motoren kan overføre kraften til acceleration og frem for alt; hvor godt du kan bremse og bringe bilen til standsning. Især når det bliver koldt, vådt og glat, er dæk med den rigtige gummiblanding og mønster altafgørende for, hvor sikkert du kan køre.

Hos Franske Biler er vi eksperter i vinterdæk til Citroën og Peugeot. Vi udvælger og monterer med glæde og rådgiver gerne i forhold til dæktype og –mærke.
Hos Franske Biler har vi for længe siden besluttet, at vi ikke vil sælge discount-dæk med mere eller mindre tvivlsomme egenskaber.
Vinterdæk har en levetid på 7 år, og med det omskiftelige vejr i Danmark er det ekstremt vigtigt, at du altid har de rigtige dæk på din bil. Vi ser hvert år uheld, hvor biler ikke har haft vinterdæk på, eller at vinterdækkene er blevet slidt ned. Vi tager gerne et kig på din bil og tager efterfølgende en snak om dækkene.

Allerede til den kommende vintersæson kan vi tilbyde dig kvalitetsvinterdæk til en meget favorabel pris.

Vi tilbyder alle typer vinterdæk til alle bilmærker til en konkurrencedygtig pris. Kontakt os for pris.

Vi finder glæde med dine nye dæk Har du ikke plads til sommer/vinterdækkene derhjemme, så tilbyder Franske Biler plads på vores dækhotel for kun kr. 225 inkl. moms pr. sæson.

Køb de nye dæk her

Du er også velkommen til at ringe til os på telefon 72 18 35 35.